top of page

Thu, 04 Apr

|

Koko Jazz Club

Simon Zion & Ville Luukkonen Band

Simon Zion & Ville Luukkonen Band sai alkunsa musiikillisesta kumppanuudesta ja tarpeesta jakaa yhteinen visio live yleisön kanssa. Ville Luukkonen (rummut) ja Zion ovat yhdistäneet voimansa hyvin intiimin akustisen jazzlevyn muodossa.

Simon Zion & Ville Luukkonen Band
Simon Zion & Ville Luukkonen Band

Paikka & aika

04 Apr 2024, 19:00

Koko Jazz Club, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Simon Zion & Ville Luukkonen Band

To 4.4. klo 19 , ovet klo 18

Simon Zion & Ville Luukkonen Band sai alkunsa musiikillisesta kumppanuudesta ja tarpeesta jakaa yhteinen visio liveyleisön kanssa. 

Simon Zion - laulu, kitara

Ville Luukkonen - rummut

Ukko Heinonen - sakosofoni

Tuomo Uusitalo - piano

Juuso Rinta - basso

Simon Zion on suomalaissyntyinen kitaristi, laulaja, säveltäjä ja tuottaja, joka on asunut valtaosan elämästään Ruotsissa. Siellä hänet tunnetaan ensisijaisesti menestyksestään Ruotsin Idols-ohjelmassa, jonka jälkeen hän on kuitenkin julkaissut aktiivisesti musiikkia hyvin laajalla skaalalla aina perinteisestä jazzmusiikista psykedeeliseen rockiin saakka työskennellessään aktiivisesti Tukholman ja Los Angelesin välillä. 

Ville Luukkonen (rummut) ja Zion ovat yhdistäneet voimansa hyvin intiimin akustisen jazzlevyn muodossa. “The Ballad Sessions” esittelee Zionin vahvaa jazztulkintaa, joka johtaa kauas hänen musiikillisille juurilleen. Hänen mukaansa tämä levy on ollut henkisesti tekeillä jo vuosikymmenen ja nyt on vihdoin tullut oikea aika saattaa työ valmiiksi. Tuomo Uusitalo pianossa ja Juuso Rinta bassossa edustavat tahoillaan suomalaisen jazz musiikin huippuaja ovat täydellinen valinta täydentämään ryhmän herkällä ja juurevalla ilmaisullaan. “The Ballad Sessions” on äänitetty E-studiolla mestariäänittäjä Tommi Vainikaisen toimesta, joka myös vastaa levyn miksauksesta ja masteroinnista. 

Simon Zion tunnetaan äärimmäisen karismaattisena ja taitavana live-esiintyjänä, joka hallitsee monenlaiset kokoonpanot sooloesityksistä big bandiin. Simon Zion & Ville Luukkonen Band tulee kiertämään Pohjoismaita ja Eurooppaa vuonna 2024 tuodessaan tuoreet musiikilliset ideat yleisön kuultavaksi.

Liput

 • Pääsylippu

  €23.00
  Sale ended
 • Sibislippu

  Jazzosaston opiskelijoille

  €10.00
  Sale ended

Total

€0.00

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page