top of page
 • Marjamaa / Nordmark Quartet
  Marjamaa / Nordmark Quartet
  Thu, 29 Feb
  Koko Jazz Club
  29 Feb 2024, 19:00
  Kaikkien sydämet sulattanut pianon supertähti Holger Marjamaa (EST) saapuu konsertoimaan Kokolle Ruotsin saksofonistien ykkösmies Robert Nordmarkin kanssa. Rytmisektiossa Timo Hirvonen ja Jussi Lehtonen.
 • Peela
  Peela
  Thu, 07 Mar
  Koko Jazz Club
  07 Mar 2024, 19:00
  Levyjulkkarikonsertti! Nuoremman sukupolven jazztaitureista muodostuva Peela-yhtye esittää kitaristi-säveltäjä Johannes Granrothin sävellyksiä. Mukaansatempaava rytminen meininki päätyy etenkin instrumentaali-kappaleihin, mutta Maja Mannila myös koristelee laulullaan kokonaisuutta eloisasti.
 • KAIRA
  KAIRA
  Thu, 14 Mar
  Koko Jazz Club
  14 Mar 2024, 19:00
  KAIRA-yhtyeen idea on poikkeuksellinen: kerran vuosikymmenessä joukko eturivin jazzmuusikoita yhdistää voimansa tehdäkseen albumin verran uutta suomalaista jazzia.
 • Kestutis Vaiginis & Joonas Haavisto
  Kestutis Vaiginis & Joonas Haavisto
  Thu, 21 Mar
  Koko Jazz Club
  21 Mar 2024, 19:00 – 21:00
  Moon Bridge - levynjulkaisukonsertti. Duon yhteinen historia sai alkunsa syksyllä 2006. Lokakuussa 2022 he päättivät toteuttaa yhteisen unelmansa ja lähtivät äänittämään debyyttilevy Moon Bridgen Oslon legendaariselle Rainbow Studiolle. Levyn julkaisee japanilainen Eight Islands levy-yhtiö.
 • Rautio / Uotila / Åhman
  Rautio / Uotila / Åhman
  Sat, 23 Mar
  Koko Jazz Club
  23 Mar 2024, 19:00 – 21:00
  Rautio on kirjoittanut uusia sävellyksiä tälle huikealle kokoonpanolle, jossa rumpuja soittaa jazzmusiikin suomalainen auktoriteetti Jukkis Uotila. Kokoonpanoa täydentää Pietarsaaresta Ruotsiin muuttanut kontrabasson mestari Johnny Åhman.
 • Simon Zion & Ville Luukkonen Band
  Simon Zion & Ville Luukkonen Band
  Thu, 04 Apr
  Koko Jazz Club
  04 Apr 2024, 19:00
  Simon Zion & Ville Luukkonen Band sai alkunsa musiikillisesta kumppanuudesta ja tarpeesta jakaa yhteinen visio live yleisön kanssa. Ville Luukkonen (rummut) ja Zion ovat yhdistäneet voimansa hyvin intiimin akustisen jazzlevyn muodossa.
 • Timo Hirvonen New York Quintet
  Timo Hirvonen New York Quintet
  Sat, 20 Apr
  Koko Jazz Club
  20 Apr 2024, 19:00 – 21:00
  Sähköbasisti Timo Hirvonen esittäytyy myös säveltäjänä. Konsertin kokoonpano ei jätä kylmäksi, sillä mukana ovat Brasilian supermiehet, kitaristi Chico Pinheiro ja rumpali Rafael Barata.
 • Arttu Takalo & Anna-Sofia Tuominen
  Arttu Takalo & Anna-Sofia Tuominen
  Mon, 22 Apr
  Koko Jazz Club
  22 Apr 2024, 19:00 – 21:00
  Koko Jazz Clubilla Takalo-Tuominen- duo esittävät naisrunoilijoiden teksteihin sävellettyjä enemmän tai vähemmän tunnettuja kappaleita. Kevätkonsertissa teemana ovat nimensä mukaisesti kevät ja tuleva kesä.
 • Varre Vartiainen Organ Freemen! feat. Timo Lassy
  Varre Vartiainen Organ Freemen! feat. Timo Lassy
  Thu, 30 May
  Koko Jazz Club
  30 May 2024, 19:00 – 21:00
  Varre Vartiaisen Organ Freemen! -urkutrio yhdistää musiikilliset voimansa huippusaksofonisti Timo Lassyn kanssa. Kvartetin ohjelmistossa kuullaan Vartiaisen Almost Standards-levyn kappaleiden lisäksi otteita Lassyn laajasta tuotannosta sekä yhtyeen toistaiseksi julkaisematonta materiaalia.
 • Sinne Eeg & Friends
  Sinne Eeg & Friends
  Sat, 17 Aug
  Koko Jazz Club
  17 Aug 2024, 19:00 – 21:00
  Laulajatar Sinne Eeg on yksi harvoista Yhdysvalloissa isosti menestyneistä skandinaaveista. Hän on valloittanut vierailuillaan myös suomalaiset sydämet! Mutkaton esiintyminen, tarinat musiikin ympärillä ja jumalainen ääni kutsuvat kuulijoita. Tervetuloa diiva Sinne Eegin ja yhtyeen konserttiin!
 • Jonas Metsäkylä Trio
  Jonas Metsäkylä Trio
  Sat, 14 Sept
  Koko Jazz Club
  14 Sept 2024, 19:00 – 21:00
  Kitaristi Jonas Metsäkylän uusi trio puhkuu elinvoimaa, mutta tarjoaa livenä Jonaksen tapaan harkitun taiteellisen kaaren. Kitaristi Metsäkylän musiikilliseen historiaan kuuluvat nuoruuden rakkaus rock-ilmaisuun a´la Hendrix ja sitä seurannut rakkaussuhde jazzmusiikin perinteeseen.
 • Livemusiikkia Ukrainasta sodan jaloista paenneille perheille
  Livemusiikkia Ukrainasta sodan jaloista paenneille perheille
  Voimassa toistaiseksi
  Koko Jazz Club
  Voimassa toistaiseksi
  Ukrainan hätä on koskettanut meitä kaikkia. Tarve auttaa ja antaa tukea on suuri. Miten Koko Jazz Club voisi auttaa, mitä voisimme tehdä? Haluamme kantaa kortemme kekoon omalta osaltamme ja tehdä hyvää.
bottom of page