top of page
 • Martti Vesala Soundpost Quintet: Landmarks
  Thu, 09 Feb
  Koko Jazz Club
  Martti Vesala Soundpost Quintetin kolmas albumi "Landmarks" julkaistiin 4.11.2022 saksalaisella Ozella Music –levymerkillä. Levynjulkaisukiertue toteutetaan keväällä 2023. Koko Jazz Clubin konsertti on kiertueen avajaiskonsertti, jossa nähdään myös albumin avausraidan musiikkivideon ensi-ilta.
 • Valentine´s Day Special: Taipale / Hirvonen / Lehtonen
  Tue, 14 Feb
  Koko Jazz Club
  Ystävänpäivää saa taas juhlia! Koko Jazz Clubilla sitä vietetään pianisti Lenni Taipaleen johdolla. Trio palauttaa mieleen muutama vuosi levytetyn tehdyn Finnish Song Bookin hittejä omaan "Valentinos"- tyyliin. Mistelin oksa taskuun ja klubille!
 • Eeppi Ursin: My Finnish Soul (levynjulkaisukonsertti)
  Thu, 02 Mar
  Helsinki
  Laulaja-pianisti Eeppi Ursin on koskettanut yleisöjään esittämällä suomiklassikoita riisuttuina ja vahvoina tulkintoina. Koko Recordsin kanssa yhteistyössä julkaistava viides pitkäsoitto My Finnish Soul tuo tunnetut suomiklassikot esiin soulin ja jazzin sävyin.
 • Mathias Sandberg w/ Mikko Helevä & Teppo Mäkynen
  Thu, 09 Mar
  Koko Jazz Club
  Koko Jazz Clubilla Sandberg yhdistyy Mikko Helevän ja Teppo Mäkysen kanssa. Konsertissa kuullaan heidän omalaatuista ”hard swingin', groovy & soulful jazz”- sekoitusta vahvoilla melodioilla, rytmisesti leikkisää improvisaatiota ja lähes telepaattista yhteissoittoa.
 • Kari Ikonen Quartet Al-Qantara (FI/SE/DZ)
  Thu, 16 Mar
  Koko Jazz Club
  Ohjelmassa on karismaattisen ikonisia uusia sävellyksiä, joissa yhdistyy kirpeänraikas pohjoismainen jazz-maisema ja arabimusiikin herkkä lyyrisyys. Käytössä on Ikosen mullistava keksintö, pianon mikrovirityslaite Maqiano.
 • Jonathan Kreisberg Quartet (USA)
  Sat, 18 Mar
  Koko Jazz Club
  Pitkästä aikaa Suomessa konsertoiva kitaristi Jonathan Kreisberg saapuu Koko Jazz Clubille maaliskuussa. Kreisberg on noussut määrätietoisella, melodisella ilmaisullaan muusikoiden ja yleisön suosikiksi ympäri maailman, ja edustaa tällä hetkellä jazzkitaran kovinta osaamista.
 • Strandberg Project
  Thu, 23 Mar
  Helsinki
  Koko Jazz Clubilla julkaistaan Strandberg Projectin tuoreen neljän levyn cd boxi jota on työstetty viimeiset kolme vuotta. Tuoreimmat äänityssessiot ovat peräisin viime vuoden marraskuulta.
 • Peela
  Thu, 13 Apr
  Koko Jazz Club
  Nuoremman sukupolven jazztaitureista muodostuva kuusihenkinen Peela-yhtye esittää kitaristi-säveltäjä Johannes Granrothin sävellyksiä. Mukaansatempaava rytminen meininki päätyy etenkin instrumentaali-kappaleihin, mutta Maja Mannila myös koristelee laulullaan kokonaisuutta eloisasti.
 • Koko perheen äitienpäiväkonsertti & lounas
  Sun, 14 May
  Koko Jazz Club
  KokoTeatterin ja Koko Jazz Clubin jo perinteeksi muodostunut äitienpäiväkonsertti lounaineen nähdään jälleen sunnuntaina 14.5.2023. Konsertti alkaa klo 14 ja sitä ennen on mahdollista nauttia kevyttä lounasta klo 13 alkaen. Luvassa on hersyvää musiikkia äideille, isille ja perheen pienille.
 • Livemusiikkia Ukrainasta sodan jaloista paenneille perheille
  Voimassa toistaiseksi
  Koko Jazz Club
  Ukrainan hätä on koskettanut meitä kaikkia. Tarve auttaa ja antaa tukea on suuri. Miten Koko Jazz Club voisi auttaa, mitä voisimme tehdä? Haluamme kantaa kortemme kekoon omalta osaltamme ja tehdä hyvää.
bottom of page