top of page

Sun, 11 Sept

|

Helsinki

Screaming Jay & Bones With Special Guest

Pope Puolitaival ja ystävät soittavat svengaavaa jazzia Popen 50-vuotissyntymäpäivän kunniaksi. Luvassa riehakas ja varmasti ikimuistettava ilta! Konsertti klo 19 / ovet klo 18.30. Liput 18/15€. Lippuja ennakkomyynnissä vain pieni rajoitettu erä!

Screaming Jay & Bones With Special Guest
Screaming Jay & Bones With Special Guest

Paikka & aika

11 Sept 2022, 19:00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Screaming Jay & Bones With Special Guest

Konsertti klo 19. Ovet klo 18.30. 

Lippuja on ennakkomyynnissä vain pieni rajoitettu erä! 

Liput 18/15€

Pope Puolitaival ja ystävät soittavat svengaavaa jazzia Popen 50-vuotissyntymäpäivän kunniaksi! Luvassa riehakas ja varmasti ikimuistettava ilta!

Jay Kortehisto – Laulu ja pasuuna

Petri ’Pope’ Puolitaival – Saksofoni

Valtteri Pöyhönen – Kitara

Lasse Sirkko – Basso

Thomas Rönholm – Rummut

Petri "Pope" Puolitaival on Oulusta kotoisin olevan jazzmuusikko instrumentteinaan saksofonit ja huilut. Pope kiinnostui Madetojan musiikkilukioon päästyään saksofonista, joka veikin nuoren miehen mukanaan. Tällä hetkellä Puolitaival lukeutuu Suomen työllistetyimpiin jazzsaksofonisteihin: häntä voi kuulla useissa maamme eturivin jazzyhtyeissä kuten Dalindéossa, Ricky-Tick Big Bandissa, Nina Myan yhtyeessä, Jo Stancen yhtyeessä, Jukka Eskola Orquestra Bossassa, Espoo Big Bandissa, Koko Jazz Orchestrassa sekä Sibis Alumni Big Bandissa. Lisäksi hän on soittanut useiden kevyen musiikin tähtien, kuten Elastinen, Juha Tapio, Riku Niemi Orchestra, Dallapé, Sami Pitkämön Orkesteri, Sunrise Avenue, Leningrad Cowboys, Vantaan Viihdeorkesteri riveissä. Puolitaival tunnetaan väkevästä saksofonisoundista ja ilmaisullisesta soitostaan. 

Huikea Screamin’ Jay & The Bones esittää 50-luvun riehakasta ja swengaavaa Jump & Jive musiikkia. Bändin ohjelmisto koostuu 50/60-luvun rhythm and blues klassikoista mm. Louis Prima, Ray Charles. Tämä vauhdikas ja hyväntuulinen yhtye saa jalan vippaamaan, mutta ohjelmisto taipuu myös nautinnolliseen kuunteluelämykseen. Tämä eneginen bändi ei jätä ketään kylmäksi!

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page