top of page

Thu, 23 May

|

Koko Jazz Club

Pope Puolitaival Fankorama

Pope Puolitaival Fankorama on huippumuusikoista koottu uusi yhtye, joka tarjoilee kuumaa rytmikästä svengiä ja herkullisia tulkintoja jazzklassikoista.

Pope Puolitaival Fankorama
Pope Puolitaival Fankorama

Paikka & aika

23 May 2024, 19:00 – 22:00

Koko Jazz Club, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Konsertti to 23.5. klo 19, ovet klo 18

Liput ennakkoon edullisemmat kuin ovelta.

Pope Puolitaival Fankorama on huippumuusikoista koottu uusi yhtye, joka tarjoilee kuumaa rytmikästä svengiä ja herkullisia tulkintoja jazzklassikoista.

 Pope Puolitaival – saksofoni 

Henri Mäntylä – piano 

Antti Ahoniemi – basso 

Teppo Mäkynen – rummut

Petri "Pope" Puolitaival on oululaislähtöinen puupuhaltaja. Rehevästä, vahvan bop-vaikutteisesta soitostaan tunnettu Puolitaival johtaa omaa yhtyettään, Pope Puolitaival Nordic4, ja soittaa lisäksi lukuisissa 2010-luvun keskeisissä jazzyhtyeissä, kuten Dalindèossa, Jukka Eskola Orquesta Bossassa, Martti Vesala Soundpost Quintetissa, Ricky-Tick Big Bandissa sekä Nina Myan yhtyeessä. Hän johtaa myös Pete Parkkonen Jazz Orchestraa. Hän soittaa myös suositun Juha Tapion yhtyeessä ja Elämäni Biisi ohjelmassa.

Teppo Mäkynen on rummuttanut itsensä lähtemättömästi suomalaisen jazzin kaanoniin. Hänen ride-taiteilunsa muistuttaa tavaramerkkiä. Se kuroutuu musiikin elämänlangaksi niin hienovaraisesti, että sitä tuskin huomaa. Kuitenkin sen tuntee vastustamattomana imuna Five Corners Quintetin, Teddy Rok Sevenin, Jo Stancen ja muiden tyylitietoisten jazz-kombojen taustalla. Mäkysen taidot eivät rajoitu pelkästään virtuoosiseen soittoon, vaan rumpali toimii myös aktiivisena tuottajana sekä DJ:nä suomalaisen jazzin kentällä.

Antti Ahoniemi on uusi kuuma nimi Suomen jazzkentällä. Hän opiskelee Taideyliopiston Sibelius-Akatemian jazzosastolla ja on soittanut mm. Peelassa ja Arppa yhtyeissä.

Henri Mäntylä on tyylikäs ja monipuolinen pianisti, joka on työskennellyt pitkään jazzmusiikin kentällä vaihtelevissa kokoonpanoissa kuten Nina Mya, Pete Parkkonen Jazz Orchestra ja Timo Lassy Band.

Henri on valmistunut musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemian jazzmusiikin osastolta ja hänet valittiin Turku Jazz vuoden artistiksi vuonna 2021.

Liput

  • Pääsylippu

    €20.00
  • Sibislippu

    Sibelius-Akatemian jazzosaston opiskelijoille

    €10.00

Total

€0.00

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page