top of page

Thu, 28 Nov

|

Helsinki

PERPIGNAN / TURUNEN BRAZIL PROJECT

Joca Perpignan (IL/BRA), lyömäsoittimet & laulu Elena Mindru, laulu Tuomas J. Turunen, piano Hector Lepe, kitara Oskari Siirtola, basso Anssi Tirkkonen, rummut

PERPIGNAN / TURUNEN BRAZIL PROJECT
PERPIGNAN / TURUNEN BRAZIL PROJECT

Paikka & aika

28 Nov 2019, 19:00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Joca Perpignan on Tel-Avivissa Israelissa asuva laulaja-lauluntekijä ja perkussionisti. Perpignan vietti lapsuutensa Rio de Janeirossa, ja muutti perheensä kanssa Israelin pääkaupunkiin Tel-Aviviin 15-vuotiaana. Israelista käsin hän on luonut kansainvälisen uran, joka on vienyt hänet esiintymään ympäri maailman parhaimpien samba- ja jazz-artistien kanssa. Perpignan on julkaissut omalla levyllään kolme albumia, Entreventos (2006), Manso Balanco (2013) ja Rio Alegre (2017). Hänen sävellyksissään voi kuulla vaikutteita jazzista, sambasta, bossanovasta, afro-brasilialaisesta musiikista sekä brasilialaisesta populaarimusiikista.

Perpignan esiintyy Helsingissä pianisti Tuomas J. Turusen sekä yhtyeen kanssa, jossa on mukanaan heidän lisäkseen Suomen eturivin jazzsoittajia. Kokoonpano on erittäin kansainvälinen, sillä siinä esiintyy neljästä eri maasta lähtöisin olevia muusikoita. Illan aikana kuultava musiikki koostuu Perpignanin ja pianistina toimivan Tuomas J. Turusen sävellykstä, sekä jazz- ja bossa nova klassikoista. Toisena laulusolistina toimii romanialaislähtöinen, Shure Montreux Jazz -kilpailussa toisen sijan vuonna 2012 saavuttanut, jazzlaulaja Elena Mindru.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page