top of page

Thu, 07 Mar

|

Koko Jazz Club

Peela

Levyjulkkarikonsertti! Nuoremman sukupolven jazztaitureista muodostuva Peela-yhtye esittää kitaristi-säveltäjä Johannes Granrothin sävellyksiä. Mukaansatempaava rytminen meininki päätyy etenkin instrumentaali-kappaleihin, mutta Maja Mannila myös koristelee laulullaan kokonaisuutta eloisasti.

Peela
Peela

Paikka & aika

07 Mar 2024, 19:00

Koko Jazz Club, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Peela

To 7.3. klo 19, ovet klo 18

Vuonna 2016 perustettu PEELA on viime vuoden aikana julkaissut sinkkuja jotka vihdoin kulminoituvat heidän kolmanteen levyyn! Tätä saamme nyt juhlistaa yhdessä.

Nuoremman sukupolven jazztaitureista muodostuva kuusihenkinen Peela-yhtye esittää kitaristi-säveltäjä Johannes Granrothin sävellyksiä. Yhtyeen persoonallinen ja notkea groove ammentaa jazzista, funkrockista ja neo-soulista, ja muusikoilla on tilaa leikkiä ja improvisoida. Mukaansatempaava rytminen meininki päätyy etenkin instrumentaali-kappaleihin, mutta Maja Mannila myös koristelee laulullaan kokonaisuutta eloisasti.

Guitar - Johannes Granroth

Saxophone - Jimi Ahlroos

Vocals/Keys - Maja Mannila

Drums - Severi Sorjonen

Percussion/Keys - Mikko Antila

Bass - Oliver Karttunen

”Peelassa on hieno yhtyekemia, sillä siinä on vain vahvoja persoonallisuuksia, jotka eivät kuitenkaan varjosta toisiaan. Yhdessä nämä talentit ovat vielä enemmän”, Pentti Ronkanen hehkuttaa yhtyeen esiintymistä Suomijazz.com-sivustolla.

”Layers on hieno debyytti, joka lupaa hyvä tulevaisuudelle. Soitto on täsmällistä, muttei onneksi niin viilattua kuin monesti tässä jazzin alagenressä.” - Jan-Erik Holmberg, Hufvudstadsbladet 12.9.2018

Peela consists of six talented jazz musicians from the young generation, performing compositions by guitarist-composer Johannes Granroth. Their personal and flexible groove draws from jazz, funkrock and neo-soul and gives the musicians a lot of space to play around and improvise. Peela's compelling rhythms mostly end up into instrumental pieces, but occassionally Maja Mannila adds some sparkly and ornamental singing to the whole.

Kuva: Samuel Järvinen

Liput

  • Pääsylippu

    €25.00
    Sale ended
  • Sibislippu

    €10.00
    Sale ended

Total

€0.00

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page