top of page

Thu, 13 Apr

|

Koko Jazz Club

Peela

Nuoremman sukupolven jazztaitureista muodostuva kuusihenkinen Peela-yhtye esittää kitaristi-säveltäjä Johannes Granrothin sävellyksiä. Mukaansatempaava rytminen meininki päätyy etenkin instrumentaali-kappaleihin, mutta Maja Mannila myös koristelee laulullaan kokonaisuutta eloisasti.

Peela
Peela

Paikka & aika

13 Apr 2023, 19:00

Koko Jazz Club, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Liput 20/18€ + Tiketin palv.maks.

Ovet klo 18 / Konsertti klo 19

Nuoremman sukupolven jazztaitureista muodostuva kuusihenkinen Peela-yhtye esittää kitaristi-säveltäjä Johannes Granrothin sävellyksiä. Yhtyeen persoonallinen ja notkea groove ammentaa jazzista, funkrockista ja neo-soulista, ja muusikoilla on tilaa leikkiä ja improvisoida. Mukaansatempaava rytminen meininki päätyy etenkin instrumentaali-kappaleihin, mutta Maja Mannila myös koristelee laulullaan kokonaisuutta eloisasti.

Peela on perustettu vuonna 2016 ja julkaisi debyyttialbuminsa "Layers" toukokuussa 2018. Odotettu toinen levy "Stepping Stones" ilmestyi syyskuussa 2020. Yhtyeessä soittavat Johannes Granroth (kitara, laulu, sävellykset), Severi Sorjonen (rummut), Maja Mannila (koskettimet, laulu), Jimi Ahlroos (saksofoni), Oliver Karttunen (basso) ja Mikko Antila (perkussiot). ”Peelassa on hieno yhtyekemia, sillä siinä on vain vahvoja persoonallisuuksia, jotka eivät kuitenkaan varjosta toisiaan. Yhdessä nämä talentit ovat vielä enemmän”, Pentti Ronkanen hehkuttaa yhtyeen esiintymistä Suomijazz.com-sivustolla.

”Layers on hieno debyytti, joka lupaa hyvä tulevaisuudelle. Soitto on täsmällistä, muttei onneksi niin viilattua kuin monesti tässä jazzin alagenressä.” - Jan-Erik Holmberg, Hufvudstadsbladet 12.9.2018

Peela consists of six talented jazz musicians from the young generation, performing compositions by guitarist-composer Johannes Granroth. Their personal and flexible groove draws from jazz, funkrock and neo-soul and gives the musicians a lot of space to play around and improvise. Peela's compelling rhythms mostly end up into instrumental pieces, but occassionally Maja Mannila adds some sparkly and ornamental singing to the whole.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page