top of page

Thu, 13 Oct

|

Helsinki

Mia Simanainen & Quartet Ajaton

Quartet Ajaton matkailee nimensä mukaisesti myös ajassa ja tuottaa kekseliäitä versioita eri aikakausien musiikista. Toinen albumi Early Music in the Latest Way (Alba Records 2020) sisältää renessanssi- ja barokkiajan sävellyksiä!

Mia Simanainen & Quartet Ajaton
Mia Simanainen & Quartet Ajaton

Paikka & aika

13 Oct 2022, 19:00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Quartet Ajaton

Konsertti klo 19. Ovet klo 18.00. 

Liput 18 / 15 € + Tiketin toim. maks.

Quartet Ajaton matkailee nimensä mukaisesti myös ajassa ja tuottaa kekseliäitä versioita eri aikakausien musiikista. Toinen albumi Early Music in the Latest Way (Alba Records 2020) sisältää renessanssi- ja barokkiajan sävellyksiä! Nokkelasti laaditut sovitukset tulkitaan rohkean ylellisesti: kuulija upotetaan kirpakoihin jazzharmonioihin ja kypsänkukkeisiin improvisaatioihin. Runsaat soinnilliset sävyt sekä ovelasti kuplivat rytmit viimeistelevät syväsukelluksen - tai avaruusmatkan.

Muusikoiden taustat ulottuvat poikkeuksellisen laajalle: jazzmusiikista barokkiin, argentiinalaisesta tangosta nykymusiikkiin, improvisointiin ja kaiken maailman kokeiluun. Kvartetti on löytöretkeillyt yhdessä jo seitsemän vuoden ajan ja inspiroinut musiikillaan kuulijoita Suomen lisäksi Englannissa, Ruotsissa, Virossa ja Venäjällä.

Mia Simanainen & QUARTET AJATON

Mia Simanainen - laulu 

Henrik Sandås - bandoneón 

Kari Ikonen - Moog syntetisaattori 

Aino Juutilainen - sello

Konsertti on osa kiertuetta, joka järjestetään ’Suomen Jazzliiton hiilineutraali kiertuemalli’ -hankkeen puitteissa yhteistuotantona. Lue lisää: www.kestavamusiikki.net

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page