top of page

Thu, 22 Aug

|

Koko Jazz Club

Meet the Sibis Jazz Faculty with Nat Reeves, Jaleel Shaw and Ralph Alessi

Nat Reeves (basso), Jaleel Shaw (alttosaksofoni) ja Ralph Alessi (trumpetti) edustavat oman alansa ja instrumenttinsa huippua. Taideyliopiston Sibelius-Akatemian jazzmusiikin koulutusohjelma kutsui heidät tuomaan näin uusia tuulia Suomen jazzkentälle.

Meet the Sibis Jazz Faculty with Nat Reeves, Jaleel Shaw and Ralph Alessi
Meet the Sibis Jazz Faculty with Nat Reeves, Jaleel Shaw and Ralph Alessi

Paikka & aika

22 Aug 2024, 19:00 – 23:00

Koko Jazz Club, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Meet the Sibis Jazz Faculty with Nat Reeves, Jaleel Shaw and Ralph Alessi

Ovet klo 18 / Setit klo 19, 20:15 ja 21:30

Nat Reeves (basso), Jaleel Shaw (alttosaksofoni) ja Ralph Alessi (trumpetti) edustavat oman alansa ja instrumenttinsa huippua.

Nat Reeves on elävä legenda, jonka biografia on hengästyttävää luettavaa. Jaleel Shaw on nuoremman polven monipuolinen altistitähti, joka on nähty Suomessa mm. Christian McBriden yhtyeen kanssa. Huhtikuussa hän kiersi Eurooppaa toisen basistilegendan, Dave Hollandin kanssa. Ralph Alessi on ECM-levymerkille levyttävä kuulas sointivärien mestari. Hänen upeaa omaa kvartettiaan kuultiin juuri G Livelabissa.

Taideyliopiston Sibelius-Akatemian jazzmusiikin koulutusohjelma kutsui heidät kolmen päivän leirille tekemään yhteistyötä Sibis jazzilla opettavien muusikoiden kanssa ja tuomaan näin uusia tuulia Suomen jazzkentälle. Leirin huipentavasta konsertista tekee erittäin mielenkiintoisen vierailijoiden mukanaan tuoma tyylillisesti monipuolinen ja persoonallinen ohjelmisto ja Sibis jazzin opettajista kootut ainutlaatuiset kokoonpanot.

Ensimmäinen vastaava leiri järjestettiin vuonna 2011 Kallio-Kuninkalassa Järvenpäässä, jonka jälkeen se on järjestetty noin kolmen vuoden välein. Tämän elokuun leiri on järjestyksessään jo viides. Ensemblevetäjinä ovat vierailleet Jerry Bergonzi, Jesse van Ruller, Guillermo Klein, Ellery Eskelin, Antonio Farao, Obed Calvaire, Anders Jormin, Seamus Blake, Jim Black, Ethan Iverson, Mike Moreno ja John Hollenbeck.

Sibelius-Akatemian jazzmusiikin koulutusohjelman opettajista lavalle nousevat Mirja Mäkelä, Riitta Paakki, Mikko Helevä, Jarno Kukkonen, Manuel Dunkel, Jukka Eskola, Joonas Haavisto, Jori Huhtala, Antti Lötjönen, Visa Oscar, Mikael Jakobsson, Sami Linna, Jari Perkiömäki, Jussi Kannaste, Ape Anttila, Jaska Lukkarinen, Tuomas Timonen, Tuure Koski ja Mikko Hassinen.

Liput

  • Pääsylippu

    €20.00
  • Sibislippu

    Opiskelijat & opettajat

    €10.00

Total

€0.00

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page