top of page

Thu, 15 Nov

|

Helsinki

LLOYDIN BEAUJOLAIS NOUVEAU MENU

Koko Jazz Clubin syksyn tapaus on 15.11. Uusi ranskalainen viini tulee markkinoille, ja talon keittiömestari Lloyd Polack on laatinut ranskalaisen maalaisillallisen viinin ympärille.

LLOYDIN BEAUJOLAIS NOUVEAU MENU
LLOYDIN BEAUJOLAIS NOUVEAU MENU

Paikka & aika

15 Nov 2012, 19:30

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Neljän ruokalajin illallinen rytmitetään svengaavasti, jazz clubilla kun ollaan. Huippusomeljeeri Andrej kertoo viineistä ja viinikulttuurista. Aina sanavalmis trumpetisti Mikko Karjalainen luo tunnelmaa, ja ilahduttaa illallisvieraita niin musiikilla kuin verbaalisestikin.

Beaujolais Nouveaun nauttiminen on rento ja mannermainen illanistujainen, jossa uuden sadon viiniä maistetaan ja kommentoidaan hyvässä seurassa. Koko Jazz Clubin illallisvieraat ovat mitä tervetulleimpia jäämään kuuntelemaan illan konserttia, joka alkaa klo 21, ei lisäveloitusta. Istutte jo valmiiksi parhailla paikoilla!

Illan orkesteri on saksofonisti Pope Puolitaipaleen johtama tunnelmallinen Pope Puolitaival United.

Ovet aukeavat 19.00 ja ruokailu alkaa 19.30.

Beaujolais Nouveau Menu (4 hlö)

Kaksi pulloa Beaujolais Nouveau viiniä

Paahdetut kastanjapähkinät 

Talon kananmaksapatee 

Parmankinkkuhöystöllä 

Lampaan potkaa punaviini-yrttikastikkeella 

Palsternakkapyre 

Herneitä ja tuoretta minttua 

Paistetut perunat laakerinlehtihöystöllä

Kasvisvaihtoehto:

Paahdetut kastanjapähkinät 

Purjopatee merileväkastikkeella 

Paistettua Tempehiä parsapedillä 

Palsternakkapyre 

Herneitä ja tuoretta minttua 

Paistetut perunat laakerinlehtihöystöllä

Jälkiruoka:

Päärynä marsalakastikkeessa 

Creme Brule à la Koko

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page