top of page

Fri, 17 May

|

Koko Jazz Club

Levynjulkaisukonsertti: Arto Ikävalko Trio

Levynjulkaisukonsertti! Arto Ikävalko Trion debyyttialbumi “Changing Priors” julkaistaan huhtikuussa 2024. Nyt juhlimme Koko Jazz Clubilla levyn julkaisua perjantaina 17.5. Albumi ammentaa teemoja muutoksesta yksilössä sekä laajemmin globaalissa maailmassa.

Levynjulkaisukonsertti: Arto Ikävalko Trio
Levynjulkaisukonsertti: Arto Ikävalko Trio

Paikka & aika

17 May 2024, 19:00 – 23:00

Koko Jazz Club, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Konsertti perjantaina 17.5. klo 19, ovet klo 18

Liput ovat edullisempia ostettuna ennakkoon kuin paikan päältä. 

Levynjulkaisukonsertti! 

Arto Ikävalko Trion debyyttialbumi “Changing Priors” julkaistaan 26.04.2024. Albumi ammentaa teemoja muutoksesta yksilössä sekä laajemmin globaalissa maailmassa. Kuinka uskomukset vaikuttavat siihen, miten koemme maailman? Inspiraatiota sävellyksiin on saatu tietoisuuden ja olemassaolon mysteereistä sekä maapallon ja ihmiskunnan uhkakuvista. Tuhoaako tekoäly maailman? Miltä kuulostaa tulevaisuuden tekoäly-ylivaltiaalle sävelletty kappale? Mitä on tietoisuus?

Arto Ikävalko on luonut sävellyksillään tunnelmakuvia erilaisista maailmoista, jotka elävät omaa elämäänsä yhtyeen jäsenten puhaltaessa soitollaan niihin hengen. Musiikissa on paljon tilaa hetkessä luomiseen ja musiikilliseen keskusteluun, johon sukelletaan yhdessä soittajien ja yleisön kanssa. Vahvan tunnelmallisissa kappaleissa ennakkoluulottomat sävellykselliset ratkaisut eivät ole intuitiivisen ja dynaamisen yhtyesoiton tiellä, vaan inspiroivat soittajia tuomaan persoonallisen panoksensa esiin soitossaan spontaanisti ja iloisen leikittelevästi. Musiikista onkin kuultavissa, että levyn trio on työskennellyt yhdessä mitä monipuolisimmissa tilanteissa.

Trion musiikki sulautuu vaivattomasti 2000-luvulla muotoutuneen modernin akustisen pianotrio-jazzin jatkumoon. Hengenheimolaisuutta löytyy kansainvälisiin artisteihin kuten Aaron Parks, Brad Mehldau, Shai Maestro, Tigran Hamasyan ja Gerald Clayton.

Arto Ikävalko - Piano

Joonas Tuuri - Basso

Ville Luukkonen - Rummut

Liput

 • Pääsylippu

  €20.00
  Sale ended
 • Sibislippu

  Sibelius-Akatemian jazzosaston opiskelijoille

  €10.00
  Sale ended

Total

€0.00

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page