top of page

Thu, 19 Jul

|

Helsinki

LENNY PICKETT: MUSIC FOR 3 SAXOPHONES AND PERCUSSION

VIERAILEE HEINÄKUUSSA 2012 SUOMESSA JA ESIINTYY KOKO JAZZ CLUBILLA!

LENNY PICKETT: MUSIC FOR 3 SAXOPHONES AND PERCUSSION
LENNY PICKETT: MUSIC FOR 3 SAXOPHONES AND PERCUSSION

Paikka & aika

19 Jul 2012, 21:00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Ainutlaatuinen amerikkalainen mestarisaksofonisti ja säveltäjä Lenny Pickett esiintyy jälleen – nyt toista kertaa – kolmen loistokkaan suomalaisen muusikon kanssa: saksofonistit Jouni Järvelä ja Pepa Päivinen, sekä rumpali Jonatan Sarikoski soittavat musiikkia Pickettin yli 30 sävellystä käsittävästä sarjasta “Dance music for Borneo Horns”.

Innokkaita ennakko-odotuksia vierailuun liittyen nostaa sekin tieto, että tällä kertaa kuullaan kantaesityksinä Pickettin uusia sävellyksiä, jotka hän vartavasten on tehnyt suomalaiskollegoilleen. Myös Järvelältä on odotettavissa uutta musiikkia.

Pickettin omaperäinen ja ainutlaatuinen musiikki on rytmikästä ja hauskaa, perustuu mm. alati muuttuviin ja kehittyviin riffimäisiin, tarttuviin aiheisiin. Pickettin musiikilliset tarinat kehittyvät riemastuttavan yllättävästi ja monipolvisesti, mutta kuitenkin loogisesti ja intuitiivisesti. Tyylinimikkeenä voisi aivan hyvin olla avant-kamari-funk-tanssi-jazz-sirkus-juhla-bailu-musiikki!

Saksofonisti Lenny Pickettin on amerikkalaisen Saturday Night Liven musiikillinen johtaja. Hänen saksofonisoundinsa on pop/rock musiikin tunnetuimpia: hän on levyttänyt mm. Madonnan, Paul Simonin, Tower Of Powerin ja Dawid Bowien kanssa.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page