top of page

Mon, 01 Feb

|

Linkki lähetetään sähköpostiisi

KJC STREAM: MIKKO PETTINEN WHY NOT

Mikko Pettinen: trumpetti, flyygelitorvi, kornetti, laulu, efektit, koskettimet, sävellykset Joakim Berghäll: baritonisaksofoni, bassoklarinetti, sello, efektit Vesa Ojaniemi: basso, ohjelmointi, efektit Tuomas Timonen: rummut, Sensory Percussion

KJC STREAM: MIKKO PETTINEN WHY NOT
KJC STREAM: MIKKO PETTINEN WHY NOT

Paikka & aika

01 Feb 2021, 19:00

Linkki lähetetään sähköpostiisi

Tietoa tapahtumasta

Mikko Pettinen Why Not on trumpetisti Mikko Pettisen jazzyhtye, joka esittää kokoonpanolle sävellettyä musiikkia. Streamkonsertti käynnistyy maanantaina 1.2.2021 klo 19:00.

Akustinen jazz kohtaa elektroniset sävyt, efektit, luupit, etnosävyt, vapaamman improvisoinnin ja paikoitellen ambientitkin tunnelmat. Bändin ytimenä on pianoton kvartetti Chet Bakerin ja Gerry Mulliganin hengessä, mutta siihen tuo uusia ja yllättäviä sävyjä ja tasoja basisti Vesa Ojaniemen ohjelmoinnit, joissa hän käyttää konemusiikista tunnettuja sämplereitä ja rumpukoneita. Rumpali Tuomas Timonen loihtii rumpusetistään aivan uusia soundeja Sensory Percussion -tietokoneohjelman avulla ja saksofonisti/multi-instrumentalisti Joakim Berghäll tuo baritonisaksofoninsa lisäksi sävyjä bassoklarinetistaan ja sellostaan sekä efektilaitteistaan. Mikko Pettisen soitinarsenaaliin kuuluu tässä kokoonpanossa trumpetin, flyygelitorven ja kornetin lisäksi laulu ja koskettimet, efektipedaalein väritettynä sekä ilman.

KJC toiminta jatkuu rajoitusten aikana laadukkaiden streamien muodossa. Lippu 45 minuutin streamkonserttiin maksaa 4,90 e ja sen toimittaa yhteistyökumppanimme Tiketti. Konsertit ovat katseltavissa 7 päivän ajan, joten voit valita itsellesi sopivan hetken nauttia musiikista. Kiitämme huomiostasi erityisesti näinä haastavina aikoina.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page