top of page

Mon, 19 Aug

|

Helsinki

KJC PIANO SOLO: SEPPO KANTONEN

Pianisti Seppo Kantonen on ollut mukana KJC:n toiminnassa alusta lähtien. Hän kuratoi ensimmäisen flyygelin hankintaa vuonna 2010. Merkittävää on myös Koko Loft -sarjan kuratointi. Suuri yleisö tuntee Kantosen monipuolisesta pianismistaan niin UMOn riveistä kuin lukemattomista jazzin pienyhtyeistä.

KJC PIANO SOLO: SEPPO KANTONEN
KJC PIANO SOLO: SEPPO KANTONEN

Paikka & aika

19 Aug 2019, 19:00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Sepon musiikillinen sivistys ja kokemus on poikkeuksellisen laaja tyylisuunnasta riippumatta. Toivotamme ilolla tervetulleeksi pianisti Seppo Kantosen!

KJC JUHLII KLUBIN UUTTA SYDÄNTÄ!

Taiteellinen johtaja Timo Hirvonen: “10-vuotisjuhlien kynnyksellä kehittämme toimintaamme edelleen uudelle tasolle. Koko Jazz Clubin uusi sydän on Steinway & Sons D 274 -flyygeli. Se antaa pianistiemme parhaimmistolle mahdollisuuden täydelliseen tulkintaan.”

KJC Solo Piano -sarja

Taidemuodosta riippumatta yksin esiintyminen on kuninkuuslaji. Haastamme taiteilijat päivittämään näkemystään omasta solopianismistaan. 

KJC Solo Piano -sarjan konserteissa pianisti on salin keskellä ja yleisö ympäröi taiteilijaa. Pianismin hienoudet välittyvät akustisesti intiimissä asettelussa.

Alexi Tuomarila to 18.7. 

Aki Rissanen to to 25.7. 

Kari Ikonen to 1.8. 

Riitta Paakki to 8.8. 

Seppo Kantonen ma 19.8.  

Mikael Jakobsson ma 2.9.  

Kirmo Lintinen ma 9.9. 

Lenni-Kalle Taipale ma 23.9. 

Jukkis Uotila ma 30.9 

Marzi Nyman 21.10.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page