top of page

Fri, 15 Dec

|

Koko Jazz Club

Keskustelutilaisuus: Glögiä ja torttuja

Pe 15.12. klo 17-18 järjestetään jo perinteeksi muodostunut Koko Jazz Clubin keskustelutilaisuus, johon ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet. Tule glögille ja tortulle sekä keskustelemaan Koko Jazzin toiminnasta. Jazzmuusikot ovat erityisen lämpimästi tervetulleita mukaan.

Keskustelutilaisuus: Glögiä ja torttuja
Keskustelutilaisuus: Glögiä ja torttuja

Paikka & aika

15 Dec 2023, 17:00 – 18:00

Koko Jazz Club, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

KokoTeatterin alakerran kulttuurikahvilassa järjestetään jo perinteeksi muodostunut Koko Jazz Clubin keskustelutilaisuus, johon ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet. Tule glögille ja tortulle sekä keskustelemaan Koko Jazzin toiminnasta. Jazzmuusikot ovat erityisen lämpimästi tervetulleita mukaan. 

Keskustelutilaisuus klo 17-18. Tapahtuma on maksuton. Ei vaadi ennakkoilmoittautumista.

Tervetuloa glögille ja vaihtamaan ajatuksia Koko Jazz Clubin toiminnasta. Keskustelu pidetään klo 17-18. Esittelemme yhdistyksemme toimintaa, ja vastaamme kysymyksiin. Kuuntelemme mieluusti myös kehitysideoita!

----

KokoTeatterin joulumyynti alakerran kulttuurikahvilassa on auki klo 14-19

Myynnissä KokoTeatterin ja Koko Jazz Clubin lahjakortteja. Lahjakortti voimassa 12kk ostopäivästä. Voit ostaa lahjakortin haluamallesi summalle. Myynnissä on myös Koko Jazz Clubin levyjä alkaen 10€/kpl. Maksutapoina myyntipisteessä meillä käyvät debit- ja credit-kortit, Smartum- sekä Virike-setelit ja maksukortit. VINKKI: Tuo vuodenvaihteessa vanhentuvat Smartumit ja Virike-setelit ja vaihda ne nimettyyn lahjakorttiin, joka on voimassa 12kk. 

Tervetuloa ostoksille!

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page