top of page

Thu, 30 Mar

|

Koko Jazz Club

Jonas Metsäkylä Solo / Junnu Aaltonen Trio

Kahden konsertin ilta. Illan avaa Jonas Metsäkylä, joka tulkitsee jazzmusiikin helmiä yksin kitarallaan. Väliajan jälkeen kuulemme Junnu Aaltonen Trion musisointia. Tuore Jazz-Emman (osana Plop-yhytyettä) saanut Juhani Aaltonen ei suostu lepäämään laakereillaan.

Jonas Metsäkylä Solo / Junnu Aaltonen Trio
Jonas Metsäkylä Solo / Junnu Aaltonen Trio

Paikka & aika

30 Mar 2023, 19:00

Koko Jazz Club, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Liput 25/20€

Ovet klo 18 / Konsertti klo 19

Kahden konsertin ilta. 

Jonas Metsäkylä Solo Guitar   

Jonas Metsäkylä tulkitsee jazzmusiikin helmiä yksin kitarallaan Koko Jazz Clubilla Maaliskuun 30. päivänä. Hän on tutkinut soolokitaratraditiota ja on tehnyt siitä omaa synteesiään, jonka hedelmiä kuullaan hänen ensimmäisessä soolokitarakonsertissaan. Johtotähtinään jazzstandardien tulkinnassa ovat toimineet kitaristi Joe Pass ”Virtuoso” -albumeillaan ja underground kitaralegenda Ted Greene. 

Junnu Aaltonen Trio

Tuore Jazz-Emman (osana Plop-yhytyettä) saanut Juhani "Junnu" Aaltonen ei suostu lepäämään laakereillaan. Pitkään Suomen jazzkentällä vaikuttanut muusikko keskittyy nykyään huilunsoittoon. Trion kokonaissoundiin tämä vaikuttaa joten musiikki on ottanut uuden käänteen. Ja sehän sopii Junnulle joka ei koskaan lakkaa etsimästä uusia, hienostuneempia tapoja tuoda esille sanomaansa.

Juhani Aaltonen, huilu

Ulf Krokfors, kontrabasso

Reiska Laine, rummut

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page