top of page

Sat, 17 Jul

|

Linkki lähetetään sähköpostiisi

JAZZ MEETS THEATER / DANCE / CIRCUS 2021

Kesällä Koko Jazz Club tuo jälleen kansainvälisesti mainetta niittäneitä monialaisia taiteilijoita yhteen KokoTeatterille valmistamaan viikossa upean yhteistuotannon. Jazz Meets Theater/Dance/Circus toteutetaan tällä kertaa yhteistyössä Koko Jazz Clubin, KokoTeatterin ja Agit-Cirkin kanssa.

JAZZ MEETS THEATER / DANCE / CIRCUS 2021
JAZZ MEETS THEATER / DANCE / CIRCUS 2021

Paikka & aika

17 Jul 2021, 19:00

Linkki lähetetään sähköpostiisi

Tietoa tapahtumasta

Tervetuloa seuraamaan Jazz Meets Theater/Dance/Circus 2021 -esitystä striiminä omalta kotisohvaltasi käsin.

KokoTeatterin tila muutetaan Jazz Meets -esitystä varten kokonaisvaltaista taide-elämystä palvelevaksi areenaksi. Taidemuotojen yhteisenä kohtaamisalustana on improvisaatio sekä vuorovaikutus jazzin ja näyttämötaiteiden välillä. Ensemblen ytimenä toimii Koko Jazz Clubin nokkamies Timo Hirvonen yhtyeineen ja näyttämötaiteen työryhmää sekä esityskokonaisuutta ohjaa KokoTeatterin taiteellinen johtaja Anna Veijalainen. Mukana on myös upeita sirkustaiteilijoita kansainvälisesti mainetta niittäneeltä Sirkus- ja musiikkiyhdistys Agit-Cirkilta. Kesällä 2021 tämä huikea ensemble kokoontuu viikoksi valmistamaan improvisaatioon perustuvan, mutta suunnitellun ja ohjatun kokonaisuuden, jossa tunnelmaa ei puutu. Striimi toteutetaan laadukkaalla monikameratekniikalla ja striimi katsotaan KokoTeatterin uusien verkkosivujen kautta. Lippu maksetaan suojatusti ja turvallisesti korttimaksulla alla olevan lomakkeen avulla. Esityksen katseluun oikeuttava henkilökohtainen linkki lähetetään sähköpostiisi esityspäivänä.

Työryhmä

Säveltäjät: Timo Hirvonen ja Severi Pyysalo 

Ohjaaja: Anna Veijalainen 

Valosuunnittelija: Helena Roivainen 

Pukusuunnittelija: Virve Balk 

Kamerat, taltio, valokuvat: Heidi Bergström ja Sini Salo

Esiintyjät 

Inka Tiitinen, Jarkko Lehmus, Jenni “Inni” Lehtinen, Virve Balk, Metsälintu Pahkinen sekä Severi Pyysalo Band Muusikot Severi Pyysalo, Riku Niemi, Timo Hirvonen, Severi Sorjonen

Jazz Meets Theater/Dance/Circus toteutetaan yhteistyössä Koko Jazz Clubin, KokoTeatterin ja Agit-Cirkin kanssa. Kokonaisuus on toteutettu aiemmin myös vuosina 2017 sekä 2019.

Jazz Meets Theater/Dance/Circus 2021 striimiesitys 17.7. klo 19 

Striimi on katsottavissa vain livenä esitysajankohtana.

Wix Payments on täysin PCI DSS -yhteensopiva, mikä on korkein tietoturvastandardi luottokorttimaksuja hyväksyville yrityksille. Standardia hallinnoi PCI Security Standards Council.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page