top of page

Sat, 03 Dec

|

Helsinki

J&D: JYRKI KARTTUNEN & JUSSI KANNASTE 4

Tanssitaiteilija Jyrki Karttunen sähköistää ilman joulukuun Jazz&Dance- illassa. Hänen kanssaan improvisoi saksofonisti Jussi Kannasteen johtama nelikko.

J&D: JYRKI KARTTUNEN & JUSSI KANNASTE 4
J&D: JYRKI KARTTUNEN & JUSSI KANNASTE 4

Paikka & aika

03 Dec 2016, 20:00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Jyrki Karttunen aloitti uransa vuonna 1989 Helsingin Kaupunginteatterin tanssiryhmässä tanssijana. Freelancer-tanssijana ja -koreografina  Karttunen on valloittanut vuoden teatteritekonakin palkitun kauhukakara Jeminan villissä konseptissa ja kiitetyssä roolissa. Vuoden 2013 alusta alkaen Karttunen on toiminut Helsingin Kaupunginteatterin tanssiryhmän eli Helsinki Dance Companyn taiteellisena johtajana. Kansainvälisesti menestynyt tanssija-koreografi on myös yksi palkitun Nomadi-tuotannon perustajajäsenistä.

Saksofonisti Jussi Kannaste on vaikuttanut viime vuosina menestyksekkäästi niin taiteilijana, kuin Sibelius-Akatemian jazzosaston aineryhmän johtajana. Hänen musiikillinen monipuolisuutensa ilmenee niin harkitussa motiivien käsittekyssä, kuin räjähtävässä intuitiivisessa soitossa. Nuorempi kollega Ville Vannemaa hallitsee kaikki puupuhaltimet, ja tuo maagisen harvemmin kuullun bebophuilisminsa jazz&dance- konserttiin.

Jyrki Karttunen, tanssi Wilma-Emilia Kuosa, tanssi Jussi Kannaste, saksofoni Ville Vannemaa, huilu ja saksofoni Timo Hirvonen, basso Jussi Lehtonen

Iltaa emännöi jazztanssija Wilma-Emilia Kuosa.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page