top of page

Thu, 02 Mar

|

Helsinki

Eeppi Ursin: My Finnish Soul (levynjulkaisukonsertti)

Laulaja-pianisti Eeppi Ursin on koskettanut yleisöjään esittämällä suomiklassikoita riisuttuina ja vahvoina tulkintoina. Koko Recordsin kanssa yhteistyössä julkaistava viides pitkäsoitto My Finnish Soul tuo tunnetut suomiklassikot esiin soulin ja jazzin sävyin.

Eeppi Ursin: My Finnish Soul (levynjulkaisukonsertti)
Eeppi Ursin: My Finnish Soul (levynjulkaisukonsertti)

Paikka & aika

02 Mar 2023, 19:00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Torstaina 2.3.2023 klo 19 / ovet klo 18 

Liput 20€

Eeppi Ursin: My Finnish Soul -levynjulkaisukonsertti

Liput tulevat myyntiin pian!

Eeppi Ursin: laulu, piano 

Vuonna 2022 laajasti Yhdysvalloissa konsertoinut laulaja-pianisti Eeppi Ursin on koskettanut yleisöjään esittämällä suomiklassikoita riisuttuina ja vahvoina tulkintoina. Eeppi on julkaissut uransa aikana 4 sooloalbumia. Nyt Koko Recordsin kanssa yhteistyössä julkaistava viides pitkäsoitto My Finnish Soul tuo tunnetut suomiklassikot esiin soulin ja jazzin sävyin. Laulut, kuten Säkkijärven polkka, Myrskyn jälkeen, Pohjois-Karjala ja Moottoritie on kuuma tulevat esiin eeppisen sykähdyttävinä ja herkkinä tulkintoina. Levy on tribuutti viimeiselle kolmelle vuodelle – ajanjaksolle, joka muutti niin Eepin kuin monen muunkin elämän.

Eepin USA:n kiertuetta edelsi artistin pandemiasulkujen aikana pitämä Love Boat -livestreamkonserttisarja, jossa hän lähes kahden vuoden ajan teki yleisön toiveiden pohjalta uusia sovituksia. Uuden levyn kappaleet ovat valikoituneet vuorovaikutuksessa livestreamin seuraajien sekä USA:n kiertueyleisön kanssa. My Finnish Soul -levyn kautta Eeppi

haluaa ilmentää suomalaisuuttaan, omaa suomalaista sieluaan.

Eeppi Ursin on Helsingistä lähtöisin oleva monipuolinen musiikintekijä. Soolouransa lisäksi hän on toiminut lukuisissa teatteriesityksissä niin säveltäjänä, sovittajana kuin esiintyjänä, tehnyt runsaasti erilaisia solistitehtäviä, esiintynyt Linnan Juhlissa ja levyttänyt ja kiertänyt maailmaa useiden kokoonpanojen, kuten lauluyhtye Club For Fiven kanssa, jossa hän lauloi vuosina 2011-2019. Vuonna 2020 Eeppi muutti New Yorkiin ja jatkaa uraansa yhä kansainvälisemmin toimivana artistina ja musiikintekijänä. 

Lisätietoja: www.eeppiursin.fi

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page