top of page

Mon, 05 Dec

|

Koko Jazz Club

Ant Law Band feat. Jeff Ballard

Kitaristi Ant Law juhlii yhtyeensä upouuden albuminsa "Same Moon in the Same World" julkaisua. Law on saanut mukaansa Suomessa harvemmin nähdyn rumpali Jeff Ballardin, joka tunnetaan yhteistyöstään Chick Corean kanssa.

Ant Law Band feat. Jeff Ballard
Ant Law Band feat. Jeff Ballard

Paikka & aika

05 Dec 2022, 19:00

Koko Jazz Club, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Liput 25/20€

Ovet klo 18 / Konsertti klo 19

Kitaristi Ant Law juhlii yhtyeensä upouuden albuminsa "Same Moon in the Same World" julkaisua. Äänitetty vuosina 2020 ja 2021 useilla mantereilla – siltana Lontoon ja Tel-Avivin, Amsterdamin ja New Yorkin välistä kuilua – loistavat muusikkovieraat esittävät uusia sävellyksiä. Levytyksellä mukana mm.  vibrafonisti Joel Ross, basisti Linda May Han Oh, Ben Williams ja Jasper Høiby, ja rumpalit Sun-Mi Hong, Kendrick Scott, Eric Harland ja Jeff Ballard!

Law on saanut mukaansa Suomessa harvemmin nähdyn rumpali Jeff Ballardin, joka tunnetaan yhteistyöstään Chick Corean kanssa.

Albumi on saanut nimensä Haruki Murakamin vuoden 1999 romaanin Sputnik Sweetheart rivistä:

"Katsomme molemmat samaa kuuta, samassa maailmassa. Olemme yhteydessä todellisuuteen samalla linjalla. Minun tarvitsee vain vetää se hiljaa minua kohti.'

Albumia inspiroi ajatus siitä, että vaikka olemme maantieteellisesti eri paikoissa, meillä on yhteisiä totuuksia: musiikillinen kieli, ihmiskokemus, tunteet. Ainutlaatuisista näkökulmistamme tuijotamme kaikki samaa kuuta. Yhteinen kokemus pandemiasta on korostanut inhimillisen yhteyden tärkeyttä, ja tässä hengessä musiikki on sävelletty ja äänitetty. Tämän albumin artistit toivat yhteen juuri ne olosuhteet, jotka pitivät ihmisiä erillään.

Säveltäjinä ja instrumentalisteina kehutut, useita palkintoja,kuten Ivor Novello -ehdokkuuden ja seitsemän albumia johtajinaan saaneet Hitchcock ja Law ovat luoneet hätkähdyttävän elävän ja kypsän äänimaailman. 

Ant Law - kitara

Alex Hitchcock – tenorisaksofoni

Conor Chaplin – basso

Jeff Ballard - rummut

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page