top of page

Thu, 05 Nov

|

Helsinki

ANNA-MARI KÄHÄRÄ ORCHESTRA

Marraskuu käynnistyy Koko Jazz Clubilla parhaassa seurassa. Anna-Mari Kähärä tuo lavalle mukanaan koko maailman; tarinat, yllätyksen, mahdollisuuden ja loistavat kollegat. Suvereeni ryhmä johdattaa meidät tunnelmiin ja matkalle musiikki muusanaan.

ANNA-MARI KÄHÄRÄ ORCHESTRA
ANNA-MARI KÄHÄRÄ ORCHESTRA

Paikka & aika

05 Nov 2015, 19:00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Anna-Mari Kähärä 

Jarmo Saari 

Marzi Nyman 

Zarkus Poussa

Yhtye on julkaissut kauan valmistellun ja loistavat arvostelut saaneen uuden levyn.

“Albumi on kuin sarja värikylläisiä novelleja tai lyhytelokuvia. Kappaleissa on loputtomasti kuulijoita palkitsevia käänteitä, yksityiskohtia ja moniuloitteisuutta. Esikoislevyäkin vahvasti leimanneet laulusovitukset on viety aivan uudelle tasolle. Kekseliäät ja poimuilevat sovitukset tekevät levystä itsenäisen ja aikaa kestävän taideteoksen. Herkkyys, virtuositeetti ja luova hulluus kruunaavat progressiivisen eepoksen. Musiikilliset maisemat häikäisevät yltäkylläisyydellään. Yhteenhitsautunut pelimannibändi..”

Vuosituhannen taitteessa perustettu Anna-Mari Kähärän Orkesteri on todellinen all-stars-yhtye. Se koostuu neljästä oman alansa huippumuusikosta, joiden keskinäisen synergian ytimessä on hullunrohkea ja ennakkoluuloton improvisointi. Orkesteri tunnetaankin arvaamattomista ja virtuoottisista esiintymisistään, jotka ovat saavuttaneet jo kulttimaineen.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page